Träleksaker

Leksaker

Träleksaker

Tellebys träleksaker har utvecklats under decennier för att vara ärliga, enkla, hållbara och stimulera barnets fantasi. Tanken är att inte störa leken med alltför utarbetade detaljer men ändå är våra modeller vackra och pryder sin plats i hemmet! Hjulen är rörliga och skulle någon leksak till slut gå sönder är den lätt att laga. Den kan därför ärvas från generation till generation.

Med ärlighet i materialet menar vi att det är giftfritt och miljövänligt. Tillsammans med vår hantverksmässiga tillverkning inom Sverige utgör det Tellebys signum för hållbarhet. Trä är också ett levande material och skänker en känsla av natur och ursprunglighet som stimulerar sinnena när handen får kontakt med det lena träet.

Våra leksaker är populära på förskolor där man uppskattar hållbarhet i det pedagogiska materialet. De lämpar sig också fint för offentlig miljö, såsom väntrum och mottagningar där man vill stå för en miljöpolicy som sträcker sig längre än till plastleksaker eller importerade saker av låg kvalitet. I hemmet

Fakta om leksakerna

Alla våra träleksaker är tillverkade i furu med detaljer av björk. Allt material har svenskt ursprung och vi ansvarar för hela tillverkningsprocessen från planka till färdig produkt. Varje del är producerad enskilt och sammansatt av kärleksfulla händer.

Träleksakerna är CE-märkta och giftfria. De är behandlade med svensktillverkad linolja.

Alla priser är inklusive moms.

Varumärket Debresk är förvärvat av Telleby verkstäder och kommer successivt ersättas av Telleby Toys. Designen och kvalitén är densamma.

Nothing found.

Fakta

Typ av service: Arbetsplats, praktikplats, daglig verksamhet
Inriktning: Snickeri, hantverk
Målgrupp: Daglig verksamhet, löneanställning, arbetsplatsträning, praktik

Ansvarig

Maren Schmoll
Leksaksavdelning

Kontakt
toys@telleby.com
+46 708 21 01 07

0

Varukorg

The Cart is Empty
No Product in the Cart!