Om Telleby

Socialt företagande

Telleby grundades som ”Järna Skyddade Verkstäder” av Geert Mulder 1969 och har verkat som socialt företag sedan starten. Vår verksamhet baseras på flera olika utmaningar i samhället, där vi möter behoven både hos dem som arbetar hos oss och hos dem som köper våra produkter och tjänster. Telleby är en plattform för individers växande som kan leda vidare till studier eller annat arbete. Individen deltar i en konkret verkstadsproduktion som bygger upp kompetens och yrkesidentitet.

Telleby är en ideell stiftelse utan enskilt vinstsyfte vilket innebär att inga ägare tar del av överskottet utan detta återinvesteras alltid i verksamheten. Det sociala företagandet breddar arbetskraften så att även människor med funktionsnedsättning kan vara en resurs i samhället.

Omtanke om människor och material

Produkterna som tillverkas på Telleby exporteras till återförsäljare i hela världen och de säljs även i Tellebys webbutik. Vi arbetar med stor omtanke om både människor och material. Våra kunder är skolor, grossister, designers, entreprenörer, fackhandel och privatpersoner. För större beställningar och förfrågningar klicka här. michael.bergman@telleby.com

En film inifrån arbetet i verkstäderna hittar du här, https://youtu.be/thKATRMGmb4

0

Varukorg

The Cart is Empty
No Product in the Cart!